32 Verhaftungen, bei der bisher grössten Polizei Aktion an der Küste. Erneut eine bestellte Theater Show für die EU Mafia

Heute geht die 3-tägige Polizei Aktion an der Küste zu Ende.

2 Boote, Schusswaffen, Cannabis,  usw.. wurden beschlagnahmt, neben 32 Verhaftungen. Eine bestellte Theater Show, für die korrupten EU Banden, damit man wie vor 4 Jahren gefälschte Berichte schreiben kann, gemeinsam Milliarden stehlen kann.  Die Hamburger Senats Mafia, war mit den Osmanis schon vor über 15 Jahren sehr aktiv und die FES hatte damals schon ihre Finger drinnen, als Berater der Verbrecher Kartelle.

Einzige Frage: Warum wurden bis vor kurzem, keinerlei Schmuggler Boote beschlagnahmt, was Alles über die Polizei sagt, an 2004 ebenso erinnert, mit den selben Leuten.

Beim Start der grössten Küsten Polizei Aktion, wurde die Festnahme des Sarande, Delvin Polizei Direktors   Shpetim Kripa verraten, der eigene Plantagen und Transporte betrieb.

Die Operation erstreckt sich vom Buna River Shkoder bis zum Kap von Qefali – Butrint.

In dieser Operation sind 1140 Polizeikräfte, 10 schwimmende Schiffe, 30 Fahrzeuge und Polizeihubschrauber beteiligt.

Blockierung und Sequestrierung von Suchtstoffen, Schiffen und anderen Transportmitteln.

Während der Operation wurden etwa 900 Kilogramm Betäubungsmittel Cannabis Sativa beschlagnahmt, 102,4 Gramm vermutete Kokain-Material und 8 Personen wurden wegen Drogenhandels verhaftet.

32 Leute wurden in der Suche gefangen.

Zwei schwimmende Boote wurden ohne Dokumentation beschlagnahmt.

6 Schusswaffen, 2987 Patronen.

Die massive Operation begann am 28. August und wird heute enden.

Operacion i pazakontë policor në vijën bregdetare nga Buna në Butrint: 1140 forca, kontroll nga ajri, deti dhe toka

Operacion i pazakontë policor në vijën bregdetare nga Buna në Butrint: 1140 forca, kontroll nga ajri, deti dhe toka

13:15, 31/08/2017

Policia e Shtetit ka nisur një operacion masiv për kontrollin e zonës bregdetare, me qëllim evidentimin dhe goditjen e trafikut të lëndëve narkotike që mund të kryhen nëpërmjet kufirit detar.

Operacioni po zhvillohet nga toka, deti dhe ajri, duke koordinuar veprimet midis forcave pjesëmarrëse në operacion.

Operacioni është i shtrirë nga Grykëderdhja e lumit Buna në Shkodër deri në Kepin e Qefalit – Butrint.

Në këtë operacion janë përfshirë 1140 forca policore, 10 mjete lundrues, 30 automjete si dhe helikopteri i policise.

Në këtë operacion marrin pjesë strukturat e Drejtorive Vendore për Kufirin dhe Migracionin Vlorë, Durrës, dhe Shkodër.

Në mbështetje të veprimeve të tyre janë angazhuar forcat e Komisariateve të Ndërhyrjes së Shpejtë (F.L.O) Shkodër, Tiranë, Fier, Njësia Speciale “Delta”, QNOD-ja dhe Reparti i Helikopterëve.

Veprimet në hapësirën detare po mbështeten edhe nga Nukli i Kufirit Detar të “Guardia di Finanza” Durrës e Vlorë, QNOD dhe Rojen Bregdetare.

Operacioni policor po kryhet në gjithë zonën bregdetare të vendit tonë dhe në hapësirën detare, në rrugët nacionale dhe rurale që të çojnë në bregdet dhe në Pikat e Kalimit Kufitar me qëllim:

Kontrollin e territorit në zonën bregdetare, si objekte të pabanuara, tunele, qendra zjarri, stane, etj.

Goditjen e aktivitetit të paligjshëm të trafikimit të lëndëve narkotike që mund të kryhet nëpërmjet kufirit detar.

Kapjen dhe arrestimin e personave të përfshirë në këtë aktivitet të kundraligjshëm, dokumentimin dhe vënien para përgjegjësisë ligjore të autorëve;

Bllokimin dhe sekuestrimin e lëndës narkotike, të mjeteve lundruese, si dhe i mjeteve të tjera që ndihmojnë për transportin e mallit.

Gjatë operacionit janë sekuestruar rreth 900 kilogramë lëndë narkotike Cannabis Sativa, 102.4 gramë lëndë e dyshuar Kokainë, si dhe janë arrestuar 8 persona për trafik të lëndëve narkotike.

Janë kapur 32 persona në kërkim.

Janë sekuestruar dy mjete lundruese pa dokumentacion.

6 armë zjarri, 2987 fishekë.

Operacioni masiv ka nisur më datë 28 gusht dhe do përfundojë mbrëmjen e sotme.

http://www.syri.net/kronike/89905/operacion-i-pazakonte-policor-ne-vijen-bregdetare-nga-buna-ne-butrint-1140-forca-kontroll-nga-ajri-deti-dhe-toka/

Noch ein Mafia Bürgermeister: Rigel Balili

Rigelsi Balili | Foto nga : Facebook

Rigel’s Balili: Mafia Boss, Bürgermeister von Delvine, kontrolliert die zentrale Schmuggler Route nach Griechenland. Neffe des Paplo Escopar“ des Balkans: Klement Balili Italiener, Griechen werden angeheuert, und die korrupten Küsten und Grenz Polizei duldet das Verbrechen mit illegalen Booten, wie der Fall Fatmir Kuci erneut zeigt. Tradition: die Regierung ist eine Einheit mit den Verbrecher Kartellen, wie auch Klement Balili aufzeigt, der „Pablo Escobar“ des Balkan. Sarande Hotel Geldwasch Anlagen, seit 15 Jahren.

5 Gedanken zu „32 Verhaftungen, bei der bisher grössten Polizei Aktion an der Küste. Erneut eine bestellte Theater Show für die EU Mafia“

 1. Einfach lächerlich, wer soll das glauben! Vor über 10 Jahren beschwerten sich schon die Polizei Beamten, die Generalstaatsanwaltschaft, das Richter jeden Kriminellen umgehend freilässt.

  Nun will die Regierung mit Haki Cako, in jeder Polizei Direktion, eine Task Force , gegen die illegalen Besetzungen der Albaner einsetzen, ebenso gegen illegale Bauten vorgehen.

  Viertens: Die Niederschlagung des Phänomens der Gesetzlosigkeit, wie illegale Konstruktionen, illegales Holzwälder, Zerstörung von Wäldern mit Feuer und Diebstahl von Elektrizität.

  Çako: Sekuestrim pasurive të paluajtshme të krimit si, toka, hotele, motele, lokale
  01/09/2017 – 10:36
  null
  Mbrëmjen e djeshme, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Haki Çako ka zhvilluar një takim pune me drejtorët qendrorë dhe vendorë, për t’u përcjellë detyrat e lëna nga Kryeministri, gjatë takimit të zhvilluar me Task – Forcën për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e kultivimit e të trafikimit të lëndëve narkotike.

  Çako ka vlerësuar gjithë strukturat e policisë në qendër e në qarqe, për punën e jashtëzakonshme të bërë deri tani, për përmbushjen e plotë të prioritetit kombëtar, dhe u kërkoi atyre që kjo punë të mos ndërpritet, por të vijohet me të njëtin intensitet dhe përkushtim, pavarësisht se tashmë ka edhe prioritete të tjera po kaq të rëndësishme sa ky që po përmbushet me sukses.

  “Detyra kryesore që ka Policia në këtë fazë është: Hetimi i veprimtarisë së grupeve kriminale që organizojnë kultivimin dhe trafikimin e lëndëve narkotike. Sekuestrimi i aseteve që ata kanë krijuar, si rezultat i kësaj veprimtarie kriminale, si pasuri të paluajtshme ndërtesa, toka, makina, hotele, motele, lokale, investime të ndryshme në shoqëri biznesi, etj.

  Për të realizuar këtë detyrë, është e domosdoshme që:

  Pranë çdo drejtorie Vendore të ngrihet dhe të funksionojë një Task – Forcë për të drejtuar operacionin për sekuestrimin e aseteve që rrjedhin nga veprimatria kriminale. Të shfrytëzohen të gjitha kapacitetet dhe burimet legale, duke shkëmbyer informacion me doganat, QKR, Hipotekat, Aluiznin, si dhe duke marrë edhe informacione në rrugë inteligjente, kjo duke bashkëpunuar ngushtësisht me SHISH, dhe me partnerët për informacionet që ata disponojnë për individë a grupe kriminale që mund të ushtrojnë aktivitetin kriminal edhe në vendet e tyre. Njëkohësisht të bashkëpunohet ngushtësisht me Prokurorinë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Pastrimit të Parave.

  Së dyti: Në çdo qark të evidentohen, kontrollohen dhe të goditen të gjithë personat me precedentë kriminalë, elementët shqetësues të rendit dhe sigurisë publike, të cilët me veprimet e tyre cënojnë rendin publik, duke krijuar një impakt negativ në qarkullimin rrugor, mjediset publike, në shkolla e universitete.

  Të evidentohen dhe të ndëshkohen elementët të cilët ushtrojnë ndikim të paligjshëm tek zyrtarët dhe nëpunësit publikë.
  Kërkimin dhe kapjen e personave të shpallur në kërkim, të cilët i shmangen Policisë dhe drejtësisë.

  Së treti: Dhuna në Familje, një vepër penale që tashmë po trajtohet me seriozitet nga ana e Policisë, por ju kërkoj që të rrisni akoma më shumë vëmëndjen në këtë drejtim, duke evidentuar çdo konflikt, çdo ringjallje të konflikteve të mëparshme, duke mbajtur nën vëzhgim personat që kanë tendencë kriminale në këtë drejtim. Pavarësisht punës dhe ngarkesës së jashtëzakonshme që kemi, ky është një tjetër prioritet që duhet të kontribuojmë akoma më shumë, jo vetëm në drejtim të evidentimit dhe ndëshkimit, por edhe në drejtim të sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të shoqërisë.

  Së katërti: Goditja e fenomenit të paligjshmërisë, si në ndërtimet pa leje, prerjen e paligjshme të pyjeve, shkatërrimin e pyjeve me zjarr, si dhe të vjedhjes së energjisë elektike.

  Së fundi , por jo nga rëndësia, kam tre çështje që kërkojnë angazhimin maksimal tuajin për t’i realizuar:

  Displina në punë

  Integriteti i punonjësve të policisë

  Identifikimi dhe goditja e të inkriminuarve brenda radhëve tona.

  Që të treja këto janë kusht thelbësor për të fituar besimin dhe bashkëpunimin me komunitetin.

  Është një barrikadë në mes, në njërën anë Policia në anën tjetër krimi. Secili nga ne duhet ta ketë të qartë cilin krah do mbajë, ose me Policinë ose me krimin. Me të dy krahët nuk do mundë dot më askush të vazhdojë më tej.

  Në bashkëpunim me SH.Ç.B.A-në, SHISH-in, Prokurorinë, me agjencitë e tjera ligjzbatuese, si dhe me ndihmën e vyer të partnerëve, edhe në Policinë e Shtetit do të ketë dhe do të ndodhë me patjetër “Vettingu”.

  Ndaj secili prej jush të bëjë analizat e duhura, të identifikojë dhe ndëshkojë cilindo punonjës policie që nuk është në anën e ligjit, por bashkëpunon e ndihmon trafikantët”, tha ai.

  ma.me
  http://www.javanews.al/lufte-totale-cako-sekuestrim-pasurive-te-paluajtshme-te-krimit-si-toka-makina-hotele-motele-lokale/

 2. Salih Berisha als groesster Denunziant bekannt, siehe auch seine Polizei und der Drogen Baron Dash Aliku in Lazarate, beschuldigt den Polizei Chef Haki Cako das er Drogen Exporteure beguenstigt.

  Da ist was Wahres dran, aber die Lage ist komplexer!

  Berisha: Droga në Itali, si po i favorizon policia e Haki Çakos eksportuesit e kanabisit

  Elidona Syla
  02/09/17 18:21

  AddThis Sharing Buttons
  Share to FacebookShare to TwitterShare to LinkedInShare to Google+Share to Email

  Përmes një statusi në “Facebook”, ish-kryeministri Sali Berisha akuzon drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Haki Çako, se favorizon eksportuesit e kanabisit.

  Sipas deputetit demokrat, policia përqendrohet në terren, duke lënë eksportuesit që të eksportojnë drogë drejt vendeve fqinje.

  Rasti më i fundit ishte ai i 2.3 tonëve lëndë narkotike në Itali.

  Statusi i Sali Berishës:

  Noriega dhe Haki droga, krenare me suksesin e madh ne eksportin e droges. Po nisin çdo jave tonelata ne Itali!!

  Te dashur miq, Noriega dhe Haki droga, me operacionet e tyre te fuqishme kunder droges dhe trafikanteve, kane arritur kohet e fundit suksese te medha ne eksportin e kanabisit. Keshtu, çdo jave, fale luftes me zero tolerance te tyre kunder kanabisit, ata nisin si eksport 2-12 ton hashash. Kete here te fundit nxoren 1000 policie nga toka, deti dhe ajri per te bllokuar trafikantet, por jo ata qe eksportojne mall, ndaj u eksportuan 2.3 ton!?

  E. S/Shekulli Online/

  http://www.shekulli.com.al/berisha-droga-ne-itali-si-po-favorizon-policia-e-haki-cakos-eksportuesit-e-kanabisit/

 3. Die US – Albanische Mafia rund um Hillary Clinton, Senator Engel. Muja, Ilir Meta, Edi Rama, organisiert nun US Albaner, wo das Boot im Steuer und Geldwaesche Paradies Delaware registriert ist fuer den Cannabis Schmuggel mit Tradition. Im Auswaertigen Amte sitzen die Freunde des Modelles nur mit CIA Verbrechern, was bei Steinmeier anfing, schon vor 15 Jahren und mehr.

  Verbrecher Staat, Made by the Clintons, korrupten UN, EU,Berliner, NATO Kadern.

  Linda Rama, Ehefrau von Edi Rama, sitzt im Aufsichtsrat der US Geldwäsche Bank: ABI, womit das Edi und Olso Rama Geldwäsche System ein Fundament hat, wo 2014 schon ein interner OSCE Bericht, von 200 Millionen € spricht, was auf Offshore Banken geparkt ist. Rezzo Schlauch, vor 15 Jahren von der Albaner Mafia eingekauft, gut versorgt, ist in der neuen ABI Betrugs und Geldwäsche Bank mit Offshore Eigentümern, sogar Vize Aufsichtsrats Vorsitzender.

  EU – NATO Modell der Demokratie: Weltbank, US Report: Albanien ist führend in der Geldwäsche aus Drogen

  Die sitzen alle in Durres, mit ihren Organisations Schmuggler Zentralen seit ueber 15 Jahren.

  Georg Soros – Clinton’s Super Mafia mit dem Hotel Florida, dem Hotel Adriatic des „Gambino“ Clan:: EU finanziert

  Edi Rama’s Verbrecher Terror Staat mit „Ergys Hoxha“ und Samir Tahiri, von den Amerikaner im „CICAGO“ Modell aufgebaut

  Die vollkommen korrupte EU Mafia interessiert nur die eigene Tasche, ist heute die groesste Verbrecher Organisation in Europa, was man schnell an die vielen intransparenten und per EU Vorschriften, illegalen und unsinnigen Projekten sieht, wo Milliarden verschwinden in Unfug auch mit Gasspeichern in Spanien,oder Terminals fuer US Fracking Mafia Projekte.

  Geldwäsche, korrupte EU Politiker, haben sich mit 2,8 Milliarden Euro von der Aserbeischan Mafia bestechen lassen und die TAP Gas Pipeline

  Die größte Gefahr für Europa: die US Mafia Clans: Gambino, Luchese, Genovese

  47 Seiten secret NATO Bericht, über die Verbrecher Kartelle des Hashim Thaci und Xhavit Halili

  FBI Weighs in on Balkan Organised Crime

  21/11/2003

  An FBI statement before a US Senate Committee in October assessed the organised crime situation in the Balkans.

  By Dimitris Agrafiotis for Southeast European Times in Athens – 21/11/03

  Organised crime in the Balkans has attracted the interest of the American law enforcement community and the US Senate. The US Federal Bureau of Investigation (FBI) believes that crime from the Balkans, Eastern and Central Europe, and the former Soviet Union is expanding and will continue to expand.

  “In the last year or two, European nations have recognised that Balkan organised crime is one of the greatest criminal threats that they face,” Assistant Director of the FBI Criminal Investigative Division Grant D. Ashley said in an October statement before the Subcommittee on European Affairs of the US Senate Committee on Foreign Relations.

  He added that European police organisations estimate that Balkan crime rings now control more than 70 per cent of the heroin market in some of the larger European nations, and are rapidly taking over human smuggling, prostitution and car theft rings across Europe.
  ………, Albanian organised crime has reached the United States, creating partnerships with the Gambino, Genovese, and Luchese families to facilitate specific crimes.……………….

  Setimes

  siehe auch FBI Bericht an den US Kongress:
  FBI Press Room – Congressional Statement – 2003 – Statement of Grant
  D. Ashley
  November 2003 Volume
  72 Number 11
  United States Department of Justice
  Federal Bureau of Investigation

  http://www.fbi.gov/congress/congress03/ashley103003.htm

  http://www.forumishqiptar.com/attachment.php?attachmentid=46506&stc=1&d=1095760562

  In 2004, als Polizei Chef verhaftet: Pjerin Ndreu und nun in 2010 SP Partei Chef Vorsitzender der Tirana Mafia um die SP Partei mit Edi Rama und Gramoz Ruci.

  aus: sowas finanziert Non Stop die Deutsche SPD und FES!

  http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2320193

  aus Balkanblog

  3.9 tonë marijuanë me jaht në Itali, kapen 3 shqiptarë (FOTO)

  Postuar: 06/09/2017 – 08:45

  Tjetër operacion ndërkombëtar antitrafik droge mes Policisë së Shtetit dhe GdF-së dhe Policisë italiane, sekuestrohen nga GdF 3 tonë e 992 kilogramë Marijuanë.

  Në orët e para të mengjesit nga ana e GdF-së Italiane u bë i mundur ndalimi dhe sekuestrimi i një Yacht-i me flamur të SHBA-së (Delaware). Si rezultat i ndjekjes nga skuadrat e GdF dhe me suport ajror u bë e mundur bllokimi i mjetit lundrues.

  Në ekuipazhin e mjetit lundrues u kapën tre shtetas shqiptarë me iniciale F.M., E.V., dhe E.M..

  Policia e Shtetit sqaron se mjeti lundrues u kap në ujërat territoriale Italiane në zonën e Viestes.

  Hetimet paraprake tregojnë se ky mjet lundrues nuk ka shkelur ujëra shqiptare.

  Policia rezervohet për të tjera informacione për shkak të sekretit hetimor.

  Policia e Shtetit po bashkëpunon ngushtë me Guardia di Finanza dhe Policinë Italiane si dhe po shkëmben informacione intensivisht me Policinë Malazeze për zbardhjen e këtij trafiku.

  Duket se tashmë trafikantët kanë gjetur mënyra më të sofistikuara dhe luksoze për të transportuar drogë.

  /portali DurresLajm/

  Jahti me drogë, policia: U sekuestruan afro 4 ton marijuanë, ja 3 shqiptarët e arrestuar

  Shpërndaje në Facebook
  Tweet në Twitter

   

  Policia e Shtetit ka dhënë informacion në lidhje me ndalimin e një jahti nga ana e autoriteteve italiane në të cilin u skekuestruan sasi të mëdha droge. Fillimisht u raportua për sekuestrimin e një sasie prej 1.5 tonësh marijuane, por më pas u vërtetua se sasia ishte shumë më e madhe, konfirmim që vjen edhe nga policia shqiptare.

  Lajme nga e njëjta kategori

  2,4 Tonnen Cannabis wurden bei San Bennotto bei Pescar beschlagnahmt, was ein Schmuggler Boot aus Kroatien, Montenegro entladen hatte, ebenso 2 Personen verhaftet, Ein Lieferwagen
   

  VIDEO-FOTO/ Sekuestrimi i 2.3 tonëve drogë në Itali, policia shqiptare jep detaje të reja

  VIDEO-FOTO/ Sekuestrimi i 2.3 tonëve drogë në Itali, policia shqiptare jep detaje të reja

  12:50, 02/09/2017

  Policia shqiptare ka dhënë disa detaje në lidhje me sasinë e drogës prej më shumë se 2.3 tonës kanabis të sekuestruar gjatë natës në Itali.

  Në lidhje me një sasi prej 2322 kg lënde narkotike të sekuestruar nga GdF në zonën e San Benedetos, Itali, policia shqiptare thotë se gomonia oqeanike ka mundur të shkarkojë në breg të detit lëndën narkotike dhe është larguar në ujërat detare mes Kroacisë dhe Malit te Zi duke i shpëtuar ndjekjes së skuadrave të Guardia di Financas (GDF).

  Skuadrat e GdF në afërsi të bregut në zonën e San Benedetos kanë sekuestruar lëndën narkotike të hedhur nga gomonia në një sasi prej 2322 kg e dyshuar marjuanë dhe 625 litra benzinë, si dhe kanë arrestuar dy persona të cilët ishin me një furgon gati për të transportuar lëndën narkotike, konkretisht: shtetasi shqiptar rezident në Itali, K. D., 24 vjeç dhe shtetasi italian R. A., 63 vjeç.

  Vijojnë hetimet e përbashkëta Itali -Kroaci-Mal i Zi dhe Shqipëri, ku ka një shkëmbim intensiv të informacioneve me policine italiane dhe Guardia di Finanza per hetimin e rastit, por nuk ka elemente që lidhin këtë rast trafikimi me Shqipërinë.

  Gomonia ka mundur t’i shpëtojë ndjekjes që ka zgjatur disa orë derisa ka humbur gjurmët në ujërat mes Kroacisë dhe Malit të Zi

  Vijon kontrolli në det për gjetien e gomones dhe arrestimin e trafikantëve.

  /SYRI.net

  1 / 5

  Lexo edhe:

  Shqiptari i arrestuar në Itali gjatë një operacioni të Guardia di Finanza-s, ku u sekuestruar rreth 2.3 tonë marijuhanë që vinte nga Shqi

  erneut hatte ein Boot bei Sarande mit 7 Personen einen Motor Defekt, aber auch keine Genehmigung. Die Polizei musste auch diese Leute retten
  http://www.gazetadita.al/shtate-turiste-mbeten-ne-det-ne-hapur-ne-himare-shpetohen-nga-policia/

 4. Man verlegte nach Montenegro nun die Ausgangs Basis, nachdem es ploetzlich Polizei Aktionen gab, zuvor hatte die Durres Mafia, den Golf von Lezhe die Verbrecher Lokale in der gescheiterten Tourismus Hochburg „Laze“ als Operations Ausgang Ort organisiert, nachdem man ueber den Fischerei Mafia Hafen Durres, Italiener anheuerte.

  VIDEO/ Kapja e 100 milionë eurove drogë, zbulohen pamjet e ndjekjes në det. Ja FOTOT e 3 shqiptarëve të kapur

  VIDEO/ Kapja e 100 milionë eurove drogë, zbulohen pamjet e ndjekjes në det. Ja FOTOT e 3 shqiptarëve të kapur


  12:44, 07/09/2017

  Ndërsa policia shqiptare nuk ka dhënë asnjë informacion në lidhje me 4.3 tonët e kanabisit të kapur në Itali, që ishin me origjinë shqiptare dhe arrestimin e tre shqiptarëve, me arsyetimin se po ruhet sekreti hetimor, kolegët italianë duket se mendojnë ndryshe.

  Me anë të një konference për median, policia italiane dhe Guardia Di Financa ka zbardhur detaje në lidhje me këtë aksion të madh antidrogë, por ka zbuluar edhe fotot e tre shqiptarëve të arrestuar, që ishin duke transportuar drogën me vlerë prej 100 milionë eurosh, shkruan SYRI.net.

  Gjatë natës duke u gdhirë dita e djeshme, njësia ajrore e Guardia di Financa kishte vënë re një mjet lundrues. Ata menjëherë kishin parë që jahti ishte duke udhëtuar ngadalë, ndërsa ishte i futur thellë në ujë.

  Kjo ishte edhe shenja dalluese që mjeti lundrues ishte i ngarkuar. Menjëherë janë nisur motovedetat nga brigjet pulieze dhe i janë afruar jahtit. Kur tre personat që ndodheshin në të kanë parë se po ndiqeshin, janë mundur që të largohen, shkruan SYRI.net.

  Por pas tyre janë vënë anijet italiane, por edhe të rojës ndërkombëtare që patrullon detin në kuadër të operacionit ndërkombëtar ‘Triton 2017’. Pas një ndjekje, është bërë e mundur që të bllokohet edhe jahti ku janë gjetur 4.3 ton kanabis me vlerë prej 100 milionë eurosh.

  Image

  Menjëherë janë arrestuar edhe tre shqiptarët me inicialet M. F., 54 vjeç, V. E., 28 vjeç dhe M. E., 26 vjeç, të tre shqiptarë.

  Detajet janë dhënë ditën e sotme gjatë një konference për mediat që është mbajtur në Gargano, Bari. Në këtë konferencë janë bërë publike edhe pamjet e aksionit, por edhe të tre shqiptarëve të arrestuar.

  SYRI.net

  1 / 11

  Lexo edhe:

   

Schreibe einen Kommentar