Kopiert von Steinmeier: Mehrfach Politik Show: 2,1 Millionen qm und Firmen Vermögen will die Staatsanwalt vom „Kajolli“ Verbrecher Clan beschlagnahmen

Was Politik Hofschranzen, der Hirnlosigkeit,  so treiben. Fiere Cannabis Plantagen kein Problem. Wenn man keinen Arbeit findet, weil man dumm ist, dann wird man Politiker und Aufbauhelfer, oder Diplomat, denn Geschichte und das Völkerrecht muss man nicht mehr kennen. Die Show das man dem Kajolli Clan, seine Immobilien und Firmen beschlagnahmt, kennt man schon vor 1,5 Jahren, aber jetzt nochmal das ganze Theater.

Den Gerichtsvollzieher Chef von Fiere hat man verhaftet: Pëllumb Isufaj, der jede Beschlagnahme des Kajoli Clan Vermögens verhindert seit Jahren

VIDEO/ Arrestohet drejtori i zyrës së Përmbarimit. Ja emri

VIDEO/ Arrestohet drejtori i zyrës së Përmbarimit. Ja emri

13:19, 04/05/2017 Arrestohet përgjegjësi i zyrës përmbarimore Fier për veprën penale „Korrupsion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike“.

Në bazë të një pune disa mujore nga Sektori për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar në Drejtorinë Vendore të Policisë Fier në bashkëpunim me Prokurorinë Fier, u finalizua operacioni policor i koduar „Përmbaruesi“.

Si rezultat i operacionit, pas një pune të mirëorganizuar u bë i mundur arrestimi në flagrancë për veprën penale „Korrupsion pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike“ i Pëllumb Isufaj, 47 vjeç, banues në Fier, me detyrë përgjegjës i zyrës përmbarimore Fier.

Ky person në abuzim me detyrën i ka kërkuar ryshfet shtetasit me iniciale G. M., me qëllim për të mos ekzekutuar një vendim gjyqësor.

Lexo edhe:

Lexo edhe:http://www.syri.net/kronike/61792/video-arrestohet-drejtori-i-zyres-se-permbarimit-ja-emri/

Dy bashkëshortë në qytetin e Fierit kanë kultivuar 64 fidanë kanabis në banesën e tyre, arrestohet burri procedohet penalisht gruaja.  FOTO

– See more at: http://shqiptarja.com/home.php#sthash.QzP0DfLN.dpuf

Steinmeier benutzte u.a. in Afghanistan mehrfach die selben Projekte, teilweise von anderen Hilfs Organisationen bezahlt, als PR Einweihung Projekt, um die Selbst Bedienung bei Milliarden die verschwanden, in kriminelle Kanäle gingen zu vertuschen.
Auch hier wurde bereits vor 1,5 Jahren Alles beschlagnahmt, nun nochmal zur Show vor den Wahlen und Nichts geschieht. Albanische Justiz, EU und mit der IRZ-Stiftung finanziert, als „heisse Luft“ in 25 Jahren. Die Deutsche IRZ-Stiftung ist eine „Camorra“ identische Organisation, wie man jüngst erneut sah, mit den Resultat wie immer und überall mit Null.
Freie Fahrt nach Deutschland und Europa: die grossen Verbrecher Clans und oft sind Politiker und Diplomaten damit verbunden, für private Geschäfte. siehe Lobby Vereine, Rezzo Schlauch, der Botschafter in Berlin: Arthur Kuku oder der Visa Skandal.
Bei wikileaks für die besten Verbindungen zu Lulzim Basha, Alibeaj, Sokol Olldashi bekannt; der „Kajolli“ Clan, über 35 Jahre Haft Strafen in Italien, wegen Drogen, Kinder, Frauen Handel gehörte zu den übelsten Clans, welche auch junge Frauen über 15 Jahre entführten in die Prostitution, wie die UCK Verbrecher Clans im Kosovo mit Hashim Thaci und Haradinaj.
Im Oktober: 2015
Aktualitet Nga Arsen Rusta
02 Maj 2017 – 14:16 | përditesuar në 15:35
Akuza: Të konfiskohen 2,1 mln m2 prona të Kajollit,të fituara nga droga

Prokuroria e Krimeve të Rënda kërkon të konfiskojë për t’ia kaluar shtetit pasurinë prej 2.1 milionë metra katrorë tokë bujqësore e kullota në pronësi të Fatmir Kajollit ish zyrtarit lokal të partisë republikane në Fier dhe familjarëve të Kajollit. – See more at: http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/akuza-t–konfiskohen-21-mln-m2-prona-

Manipulation und Lügen: http://www.heise.de/tp/bild/43/43237/43237_1x.jpg
Fatmir Mediu, Dr. Fatmir Mediu, Franz Jung. Agron Duka, Geht direkt zu Rheinmetall als gekaufter Politiker

Prokuroria kërkon konfiskimin e 2.1 milionë metra katrorë tokë në Fier. Ja kujt i përket

13:45, 02/05/2017 Prokuroria për Krime të Rënda dërgon në gjykatë kërkesën për konfiskimin dhe kalimin në favor të shtetit të pasurisë në rreth 2.1 milionë metra katrorë troje, tokë arë, pyje dhe ndërtim, të regjistruara në emër të familjarëve të shtetasit Fatmir Kajolli, në Fier.

Gjithashtu, Prokuroria për Krime të Rënda kërkon konfiskimin edhe të tre shoqërive tregtare, të regjistruara po në emër të familjarëve të ngushtë të shtetasit Fatmir Kajolli.

Ai akuzohet se i ka siguruar këto pasuri në bazë të të ardhurave të siguruara nga aktiviteti i tij i paligjshëm në Itali, ku rezulton se ësht.ë dënuar 2 herë për veprat penale të  pjesëmarrjes në “Shoqatë kriminale, trafikim, prodhim dhe posedim të lëndëve narkotike dhe substancave psikotrope” dhe “Pjesëmarrje në organizatë kriminale dhe shkelje e ligjit për lëndët narkotike”.

Në bazë të aktit të ekspertimit, vlera e aseteve në pronësi, kryesisht të ish-bashkëshortes së Kajollit, shtetases Majlinda Çuko, arrin në vlerën e rreth 1.1 miliardë lekëve të reja.

Në bazë të hetimit pasuror, rezulton se vetëm një pjesë e vogël e pasurisë së familjarëve Kajolli, është përfituar në bazë të një kontrate shit-blerje. Konkretisht, rezulton se shtetasja Majlinda Çuko ka blerë nga bashkëshorti i saj, Fatmir Kajolli, truallin me sipërfaqe 4500 m2 dhe ndërtesën me sipërfaqe 1686 m2, në vlerën 900.000 lekë. Kjo vlerë shitjeje është shumë herë më e ulët se sa ka rezultuar nga një vlerësim i saj, i bërë nga vetë familjarët Kajolli, gjatë procesit për marrjen e një kredie. Sipas vlerësimit të realizuar nga ekspertë të zgjedhur prej familjarëve Kajolli, vlera e truallit dhe ndërtesës ishte 450.000 euro.

Po ashtu, Majlinda Çuko rezulton se ka blerë edhe pasurinë pyll, me sipërfaqe 580.000 m2, me vlerë 60.000.000 lekë.

Ndërsa, e gjithë pjesa tjetër e pasurisë, e cila llogaritet në rreth 1.5 milionë m2 katrorë pyje e tokë arë, rezulton se është e fituar nga shtetasja Majlinda Çuko (Kajolli) në bazë të akteve të dhurimit.

Prokuroria për Krime të Rënda ka arritur të sigurojë provat e mjaftueshme se kontratat e dhurimit janë të gjithë të kryera në mënyrë fiktive. Këto prona, fillimisht janë përfituar nëpërmjet akteve të Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave nga një person, shtetasi Q.D. Ky person, në veprimet e tij me Agjencinë, është përfaqësuar ligjërisht nga ana e shtetasit Fatmir Kajolli. Pasi ka regjistruar pronat në emrin e tij, shtetasi Q.D. ka kryer veprime shit-blerje me disa persona të tjerë për pjesën më të madhe të pasurisë.

Më tej, si shtetasi Q.D., ashtu edhe blerësit e rinj të këtyre pronave, ia kanë dhuruar të gjithë trojet, pyllin dhe tokën arë, shtetases Majlinda Çuko (Kajolli). Të gjithë veprimet nga vendimet e Agjencisë së Kthimit të Pronave dhe deri tek aktet e dhurimit në favor të Majlinda Çuko, janë kryer në një afat të shkurtër, disa-mujor, në vitin 2010.

Nga hetimi i Prokurorisë për Krime të Rënda ka rezultuar se, edhe për pronat e siguruara në bazë të kontratës së shit-blerjes, familjarët dddddKajolli nuk kanë pasur të ardhura të ligjshme, të cilat mund të justifikonin blerjen e aseteve. Kompanitë private, të regjistruara në emër të familjarëve Kajolli, kanë siguruar fitime minimale, të cilat nuk plotësojnë vlerën e aseteve të blera.

Në përfundim të hetimit pasuror, Prokuroria për Krime të Rënda kërkon nga gjykata konfiskimin e pasurive, të renditura në mënyrë të detajuar, si më poshtë:

Pasuri të paluajtshme

Truall me sipërfaqe 4500 m2, ndërtesë 1686 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), blerë 900.000 lekë

Pjesa e pasurise qe i perket Majlinda Cuko, (Majlinda Cuko nga kjo pasuri zoteron 364.000 m2), blerë 60 milionë lekë

Pyll me sipërfaqe 221.670 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Pyll me sipërfaqe 30.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Pyll me sipërfaqe 16.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 8600 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli) dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 24.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 14.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 24.000 m2, në emër të Majlinda Çuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 89.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 12.500 m2, në emër të Majlinda Cuko(Kajolli), dhuruar.

Tokë arë me sipërfaqe 9000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 4500 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Pyll me sipërfaqe 207.700 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Arë me sipërfaqe 72.200 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Arë me sipërfaqe 54.200 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë arë me sipërfaqe 3.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pyll me sipërfaqe 90.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pyll me sipërfaqe 11.440 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 11.440 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë pa frut me sipërfaqe 1.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Tokë inproduktive me sipërfaqe 840.000 m2, në emër të Majlinda Cuko (Kajolli), dhuruar.

Toke pa frut me siperfaqe 67000 m2 ne pronesi te Majlinda Minella Cuko (Kajolli), dhuruar.

Pasuri të luajtshme

Shoqeria “Citadella” sh.p.k, me NIPT K42611404J, e rregjistruar ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Tirane me nr.30975 vendimi, dat 10.02.2004, kapitali 100.000.

Shoqeria “ABA 2011” sh.p.k, me NIPT L12526403C, e rregjistruar ne QKR, kapital 100.000.

Pjesen qe i takon shtetasit Florim Kajolli ne shoqerine “INTERNATIONAL PARKING 2011” sh.pk, me NIPT L13222401F, e rregjistruar ne QKR.  http://www.syri.net/kronike/61180/prokuroria-kerkon-konfiskimin-e-2-1-milione-metra-katrore-toke-ne-fier-ja-kujt-i-perket/