2 Anlauf, nun mit Bushati und Nikolin Jakaj: Investoren aus China zufinden

Nach den massiven Betrugs- und Erpressungs Methoden des Edi Rama, Arben Ahmeti gegen wichtigste Investoren aus China, gibt es einen zweiten Anlauf, wobei Bushati als Georg Soros ausgebildeter korrupte Gestalt, mit Sicherheit nicht Seriösität ausstrahlt. Zusagen der Albanischen Regierung, Verträge, Staats Garantien und Gesetze in Albanien sind „Luft“ Nummern in Albanien. Also fangen die Chinesen mit neue Ansprechpartner an, denn mit einem Betrüger, Erpressern wie Edi Rama, Arben Ahmeti, war eine weitere Zusammenarbeit nicht möglich.

Friedbert Pflüger, Jale

Ein Staat dessen NATO Mitgliedschaft erpresst wurde, im Gegenzug, werden Drogen und kriminelle Geschäfte der jeweiligen Regierung geduldet. Kostete nach FBI Ermittlungen: 80.000 $ dieser Foto Termin und die Hillary Clinton Stiftung, wird als Erpressungs Kartell aufgebaut.

Foreign Policy: „Sexual favors, bribes and corruption dominate the current Albanian Foreign Ministry“

Foto Termin: Barack Obama -Edi Rama Di: 19.2016 : Kosten 80.000 $
Foto Termin: Barack Obama -Edi Rama Di: 19.2016 : Kosten 80.000 $

Die Erpressungs und Betrugs Methoden der Edi Rama Regierung sind durch den Rückzug von „Hayer“ China nun publik

Bushati invites Chinese companies to invest for „Blue Corridor“
25/08/2016
Bushati invites Chinese companies to invest for Blue Corridor

An economic cooperation forum was opened in China, called “Albania-China, old friendship, new partnerships”, with cooperation of large Chinese businesses that currently operate in our country or that have shown interest to be part of it.

The Minister of Foreign Affairs, Ditmir Bushati, accompanied by the Head of the Chamber of Commerce, Nikolin jakaj, met with Chinese business representatives to promote Albania as a country that offers investment possibilities, starting with priority sectors such as tourism, agriculture, manufacturing and energy.

“We agreed to make a map which connects the entire region. We have a clear idea how our region will be in the decade 2020-2030. I am referring to central infrastructure corridors that will connect ports, airports and main economic points in Western Balkan. A priority for us is the completion of the Adriatic-Ionnian highway, known as the Blue Corridor, which would bring a new important dimension to the Mediterranean tourism ring”, Bushati declared.

Minister Bushati also spoke about developing the railway network in Albania. He invited Chinese companies to invest, since these projects would make business easier and would group all regional economies in a single one. For the Foreign Minister, Albania has a favoring legislation for foreign investments in strategic sectors.

http://top-channel.tv/lajme/english/artikull.php?id=17884#.V78QZNGYrCI

The Arber Road is an eyesore today, more than 10 years after its construction works were inaugurated. “The road has been damaged, even trucks find it hard to go through”, says one resident.

4 Gedanken zu „2 Anlauf, nun mit Bushati und Nikolin Jakaj: Investoren aus China zufinden“

 1. freigabe der Prostituion, Cannabis fordert Nikolin Jaka

   

   

  21 Shtator 2016 – 18:54 | përditesuar në 12:46
  Jaka: Të legalizohet prostitucioni
  ’nxehet‘ Neranxi: Jo, skandaloze!
  Jaka: Të legalizohet edhe hashashi

  Prostitucioni është i ndaluar me ligj, por një kërkesë e pazakontë vjen nga Dhoma e Tregtisë. Kryetari i Dhomës së Tregtisë, Nikolin Jaka ka kërkuar legalizimin e prostitucionit. Një kërkese e tij, ishte d

 2. Die schlechteste Regierung aller Zeiten, wobei der Gangster Arben Ahmeti, der Investoren erpresst, als Finanzminister nur Klientel Geschäfte betreibt, eigene Geschäfte ach mit um den Zoll zu umgehen, identisch wie Ridvan Bode, auch mit der Geschäftspartnerin von Edi Rama, dem Familien Miglied der Enver Hoxha Familie:Vilma Nushi

  Edi Rama, Vilma Nushi

  Zoll und Lehrer Ausbildung, Training sind Comedy Shows, um eigene Erpressungs Kartelle zuorganisieren.

  Thellohen skandalet e Arben Ahmetajt, marrëveshje të dyshimtë me ortaken Vilma Nushi për interesa të kompanisë së cigareve “Phillip Morris”

  Postuar: 03/12/2016 – 07:48

  Skandalet e ministrit të Financave, Arben Ahmetaj, nuk kanë fund. Përveçse po e rrënon ekonominë e vendit, ministri duket se po bën dhe marrëveshje të dyshimta në interes të bizneseve personale. Teksa njihet për udhëtimet me çartera dhe aferat me Spitallën, ministri tani ka nisur të shpërblejë dhe të afërmit apo ortakët e tij. Ministria e Financave njoftoi dje se është arritur një marrëveshje mes doganave dhe përfaqësuesve të kompanisë së cigareve, Phillip Morris, me qëllim luftën ndaj tregtisë së paligjshme të cigareve. Sipas ministrisë, ky kuadër bashkëpunimi përfshin shkëmbimin e praktikave më të mira, trajnime për oficerët doganorë për njohjen e cigareve kontrabandë, shkëmbimin e informacionit të mbledhur përmes monitorimit të tregut si dhe fushata vetëdijësimi të publikut të gjerë rreth këtij fenomeni me pasoja të rënda sociale dhe ekonomike. Por kush do i asistojë doganat? Në Shqipëri një ndër kompanitë më të mëdha të mëdha të importit të Philip Morris është „Marketing& Distribution“. Kjo kompani është distributor i markës më të njohur të cigareve dhe pronarja e saj është Vilma Nushi, e njohur së tepërmi në publikun shqiptar. Përveç kësaj ajo ka qenë dhe ortake e ministrit Arben Ahmetaj. Ministri, që prej vitit 2001 deri në 2008 ka rezultuar përfaqësues ligjor i firmës “H COMMUNICATIONS”, me seli në Rrashbull të Durrësit. Firma ka pasur për objekt telekomunikacione, konsulencë financiare, Softuare, Brokers, çdo operacion financiar, tregtar, industrial, me pasuri të luajtshme ose të paluajtshme që lidhen në mënyrë të drejtpërdrejtë ose tërthorazi me një nga objektet e shoqërisë. Ahmetaj ka qenë drejtor ekzekutiv dhe ka pasur 65 për qind të aksioneve, ndërsa 35 për qind i ka pasur ortaku tjetër, Vilma Nushi. Ndërkaq, nga të dhënat e dokumenteve të tjera, rezulton se Arben Ahmetaj, në vitin 2008, ka shituar aksionet e “Hermes” tek kompania “Primo”. Pra në dokumentet e QKR del qartë që Ahmetaj dhe Vilma Nushi kanë qenë ortakë për shumë vite. Ndërkohë, tani ai vendos ta favorizojë atë, duke lidhur marrëveshje me të kundër kontrabandës së cigareve. Kjo dëshmon qartë për konflikt interesi të ministrit, ndryshe nuk ak si të shpjegohet përzgjedhja pikërisht e kësaj kompanie.

  Marrëveshja

  http://sot.com.al/politike/thellohen-skandalet-e-arben-ahmetajt-marr%C3%ABveshje-t%C3%AB-dyshimt%C3%AB-me-ortaken-vilma-nushi-p%C3%ABr

Schreibe einen Kommentar